Nokia Arenan avajaiset

Etusivu / Nokia Arenan avajaiset

Areena avattiin joulukuussa 2021 loisteliaan kutsuvierastilaisuuden ja
loppuunmyydyn konsertin siivittämänä

Nokia Arena näytti heti avajaistilaisuudessa muuntautumiskykyään, kun permannolla järjestetystä noin 500 henkilön kutsuvierastilaisuudesta siirryttiin parissa tunnissa 15 000 katsojaa vetäneeseen avajaiskonserttiin.

Kutsuvierastilaisuudessa permannolle oli katettuna noutopöytiin kuohuvaa ja pientä suolaista syötävää. Lavan läheisyydessä pystypöydät kutsuivat seurustelemaan ja seuraamaan lavalla esiintyneitä puhujia. Tilaisuuden juonsivat rennolla mutta ammattimaisella otteella Milla Madetoja ja Lari Halme. Puheenvuorot kuultiin areenayhtiön hallituksen puheenjohtaja Markku Mäkiaholta, Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikoselta, Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmarkilta, Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurmeelta sekä huippuarkkitehti Daniel Libeskindilta.

”Kaikesta aisti, että vieraat nauttivat tilaisuudesta ja se tavoitti juuri oikealla tavalla viihteellisen ja välittömän, mutta arvokkaan tunnelman. Olihan kyseessä historiallinen ilta ja tapahtuma, kuten monista puheenvuoroistakin kävi ilmi”, kertoo tilaisuuden käytännön järjestelyistä vastannut ProPromotion Oy:n toimitusjohtaja Taija Holm.

Illan konsertin avasivat Sorin Sirkun ja Takomo, joiden esityksessä hyödynnettiin jättimäisen mediakuution lisäksi areenan kattoon erikseen rakennettuja screen-kuutioita. Yleisömeren laulattamisesta vastasi legendaarinen Eppu Normaali yhdessä Tampere Filharmonian ja pianisti Iiro Rantalan kanssa. Areenan näytöt, erityisesti katsomoja kiertävät ribbon-screenit pääsivät konsertissa oikeuksiinsa.

”Historiallinen ilta oli todella upea ja onnistunut. Tämä oli paras mahdollinen tapa antaa lähtölaukaus tamperelaisten ikiomalle areenalle. Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja tapahtuman henkilökunnalle”, Tampereen kaupungin pormestari Anna-Kaisa Ikonen kiittää.

”Tämä oli paras mahdollinen tapa antaa lähtölaukaus tamperelaisten ikiomalle areenalle.”

Tampereen kaupungin pormestari Anna-Kaisa Ikonen

Kuvat: Miikka Varila

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

  • LähiTapiolan Lupausten Gaala

    Ilon kyyneleitä ja huippuartisteja Nokia Arenalla – LähiTapiolan historiallinen Lupausten Gaala rakentaa yhteishenkeä ja työnantajamielikuvaa pitkälle tulevaisuuteen Visuaalista ilotulitusta, eturivin artisteja ja riemukasta yhdessäoloa. Tätä kaikkea, ja enemmänkin, tarjoili Nokia…

    Lue lisää ›

  • Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla

    Istekki järjesti 1000 hengen henkilöstötapahtuman Nokia Arenalla – paikalle saavuttiin VR:n yhteiskuljetuksilla eri puolilta Suomea Marraskuussa Istekki järjesti Nokia Arenalla 1000 henkilön henkilöstötapahtuman ja pikkujoulut. Kauempaa saapuville järjestettiin VR:n ryhmäkuljetukset…

    Lue lisää ›

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.