Poikkeukselliset liikennejärjestelyt jääkiekon MM-kilpailujen ajan 13.-29.5. Lue lisää 

Nokia Arenan avajaiset

Etusivu / Referenssit / Nokia Arenan avajaiset

Areena avattiin joulukuussa 2021 loisteliaan kutsuvierastilaisuuden ja
loppuunmyydyn konsertin siivittämänä

Nokia Arena näytti heti avajaistilaisuudessa muuntautumiskykyään, kun permannolla järjestetystä noin 500 henkilön kutsuvierastilaisuudesta siirryttiin parissa tunnissa 15 000 katsojaa vetäneeseen avajaiskonserttiin.

Kutsuvierastilaisuudessa permannolle oli katettuna noutopöytiin kuohuvaa ja pientä suolaista syötävää. Lavan läheisyydessä pystypöydät kutsuivat seurustelemaan ja seuraamaan lavalla esiintyneitä puhujia. Tilaisuuden juonsivat rennolla mutta ammattimaisella otteella Milla Madetoja ja Lari Halme. Puheenvuorot kuultiin areenayhtiön hallituksen puheenjohtaja Markku Mäkiaholta, Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikoselta, Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmarkilta, Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurmeelta sekä huippuarkkitehti Daniel Libeskindilta.

”Kaikesta aisti, että vieraat nauttivat tilaisuudesta ja se tavoitti juuri oikealla tavalla viihteellisen ja välittömän, mutta arvokkaan tunnelman. Olihan kyseessä historiallinen ilta ja tapahtuma, kuten monista puheenvuoroistakin kävi ilmi”, kertoo tilaisuuden käytännön järjestelyistä vastannut ProPromotion Oy:n toimitusjohtaja Taija Holm.

Illan konsertin avasivat Sorin Sirkun ja Takomo, joiden esityksessä hyödynnettiin jättimäisen mediakuution lisäksi areenan kattoon erikseen rakennettuja screen-kuutioita. Yleisömeren laulattamisesta vastasi legendaarinen Eppu Normaali yhdessä Tampere Filharmonian ja pianisti Iiro Rantalan kanssa. Areenan näytöt, erityisesti katsomoja kiertävät ribbon-screenit pääsivät konsertissa oikeuksiinsa.

”Historiallinen ilta oli todella upea ja onnistunut. Tämä oli paras mahdollinen tapa antaa lähtölaukaus tamperelaisten ikiomalle areenalle. Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja tapahtuman henkilökunnalle”, Tampereen kaupungin pormestari Anna-Kaisa Ikonen kiittää.

”Tämä oli paras mahdollinen tapa antaa lähtölaukaus tamperelaisten ikiomalle areenalle.”

Tampereen kaupungin pormestari Anna-Kaisa Ikonen

Kuvat: Miikka Varila

Meillä koettua

Areenalla on jo ehditty nauttia konserttien ja kiekkopelien lisäksi sujuvista kokouspäivistä ja upeista gaalaillallisista.
Tutustu tilaisuuksiin ja poimi parhaat vinkit!

Nokia Arenan avajaiset

Nokia Arena näytti heti avajaistilaisuudessa muuntautumiskykyään, kun permannolla järjestetystä noin 500 henkilön kutsuvierastilaisuudesta siirryttiin parissa tunnissa 15 000 katsojaa vetäneeseen avajaiskonserttiin.

Lue lisää ›

Ilmailualan Connect-konferenssi 2022

Connect-tapahtuma, viralliselta nimeltään International CONNECT Route Development Forum 2022, on vuosittain järjestettävä kansainvälinen ilmailualan päättäjien verkostoitumistapahtuma.

Lue lisää ›

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@areenatampere.fi
tai täytä tarjouspyyntölomake.