Etusivu / Ajankohtaista / Rosa-Maria Salonen ponkaisi urheilumaailmasta areenakoordinaattoriksi

Rosa-Maria Salonen ponkaisi urheilumaailmasta areenakoordinaattoriksi

Huhtikuussa 2023 areenakoordinaattorina aloittaneen Rosa-Marian tehtäviin kuuluu toimistotehtäviä, kuten laskutusta, viestintää ja myynnin tukemista sekä avustaminen harjoitushallin jäävuoroissa.  

Rosa-Maria on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.
– Olen työskennellyt aiemmin urheiluseuroissa, joissa kartutin kokemusta moninaisissa toimisto- ja hallintotehtävissä sekä valmentamisen parissa. Olen ollut kehittämässä seuratoimintaa, vastannut markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä sekä järjestänyt erilaisia urheilutapahtumia taitoluistelukilpailuista jäänäytöksiin. Urheiluseuratyö on ollut yhteisöllistä ja monipuolista. 

Tunnelmat ovat innostuneet.   
– Ensimmäiset työviikot ovat olleet mahtavia! Oli hienoa päästä heti työskentelemään jääkiekon MM-kisojen parissa. Tapahtumien ja kollegoiden ansiosta on ollut helppo tutustua areenalla toimiviin työntekijöihin ja asiakkaisiin sekä saada rutiinia omiin työtehtäviin. 

Taitoluistelu sydämessä
Rosa-Maria kertoo olevansa näppärä pitämään langat käsissään ja odottaa innolla, että pääsee olemaan apuna areenan työntekijöille ja asiakkaille.
– Kartutan parhaillaan tietoa areenan toiminnasta monesta näkökulmasta ja vastailen asiakkaiden kysymyksiin. Olen pitkään halunnut laajentaa osaamistani kaupalliselle puolelle elämys- ja viihdetarjontaan, joten areenan laaja tapahtumien kirjo tarjoaa varmasti monipuolisia ja ammattitaitoa kehittäviä työtehtäviä.

Rosa-Maria on sporttinen tyyppi, joka tykkää viettää vapaa-aikaa läheisten ja ystävien kanssa. Areenalle hän toivoo maailmanluokan urheilutapahtumia.
– Oman lajitaustani takia olisi ihan parasta nähdä etenkin taitoluistelukilpailuja ja jäänäytöksiä omalla työpaikalla!

Lämpimästi tervetuloa tiimiin Rosa-Maria!