Etusivu / Ajankohtaista / Salolainen Piiroinen Oy toimittaa katsomoistuimet uuteen UROS LIVE -areenaan

Salolainen Piiroinen Oy toimittaa katsomoistuimet uuteen UROS LIVE -areenaan

UROS LIVE -areena nousee täyttä vauhtia Tampereen ytimeen. Nyt on solmittu sopimus areenan tulevista istuimista. Penkit valmistaa kotimainen, salolainen Piiroinen Oy.

UROS LIVE -areena tulee tarjoamaan paitsi huippujääkiekkoa, myös monenlaisia tapahtumia, joten katsomoltakin vaaditaan joustavuutta käyttötilanteen ja -tarpeen muuttuessa. Salolainen kalustevalmistaja Piiroinen Oy toimittaa katsomon kaikki istuimet, joita tulee yhteensä noin 13 000 kpl. Toimitukseen kuuluu myös automatisoidut teleskooppikatsomot, joista osa voidaan tarvittaessa muuntaa seisomakatsomoksi.

Katsomotuolit on kehitetty käyttäjien ja areenan toiveita kuunnellen. Istuimia on kolmea mallia. Kaikissa malleissa huomiota on kiinnitetty istuinmukavuuteen, toiminnallisuuteen ja huollettavuuteen. Kiinteiden istuimien kiinnitysratkaisuna on kiskokiinnitys, joka mahdollistaa istuimien irrotuksen tai istuinvälien säätämisen. Automatisoidut teleskooppikatsomot toimivat lohkoittain.

”Tuotteidemme suunnittelu ja valmistus tapahtuvat aina Salon tehtaillamme, joista tuotteet matkaavat ympäri maailmaa vaativaan käyttöön. Olemme toteuttaneet suuria, niin sisä- kuin ulkoareenoidenkin istuimia, joten tuotekehityksemme on hiottu huippuunsa. Olemme ylpeinä mukana nyt toteuttamassa UROS LIVE -areenan istuimia ja rakentamassa Suomen parasta katsojakokemusta”, Piiroinen Oy:n toimitusjohtaja Risto Piiroinen kehuu.

”Parhaat yhteistyöt syntyvät silloin, kun kumppani luo lisäarvoa sekä vierailijoillemme, että toimijoillemme. Tapahtumat, katsomo ja katsojat muodostavat areenan ytimen. Haluamme tarjota tässäkin asiassa Suomen parasta asiakaskokemusta ja olemme iloisia, että katsomoistuimen toimittajaksi valikoitui laadukas kotimainen toimittaja. Piiroisen istuimet ovat muunneltavia ja sopivat eri tapahtumiin. Ne tuovat katsojille mukavia hetkiä – jopa silloinkin, kun ei malta penkissä istua”, toteaa UROS LIVE –areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.