Etusivu / Ajankohtaista / Tampereen Sähkölaitos tuo energiat UROS LIVE -areenalle

Tampereen Sähkölaitos tuo energiat UROS LIVE -areenalle

Tampereen Sähkölaitos Oy ja UROS LIVE -areena ovat solmineet laajan sopimuksen vastuullisesta, kokonaisvaltaisesta energiakumppanuudesta. Sähkölaitos toimittaa areenalle sähkön, lämmityksen ja jäähdytyksen sekä niihin liittyvät palvelut. Kaikki nämä tuotetaan paikallisesti ja uusiutuvasti. Tampereen Sähkölaitos on sitoutunut Tampereen kaupungin tavoitteeseen olla hiilineutraali vuonna 2030.

–  Suunnittelemme yhdessä areenan organisaation kanssa myös aurinkopaneelikenttää UROS LIVE -areenan katolle tuottamaan sähköä. Katon kupolimuoto on vaativa ja tekee siitä todella kiinnostavan pilottikohteen, kertoo Tampereen Sähkölaitoksen toimitusjohtaja Jussi Laitinen.

UROS LIVE on auki vuoden jokaisena päivänä, ei vain tapahtumapäivinä. Alueelle tulee muodostumaan todellinen elämyskeskus yhdessä areenan, lukuisten ravintoloiden, hotellin sekä kansainvälisen tason kasinon kanssa.

– Kokonaisvaltaisen elämyksien ja tapahtumien tuottamiseen tarvitaan luotettavaa kumppania, joka toimittaa mm. energiaa, jäähdytystä sekä erityisosaamista sähkön tuottamisen osalta, sanoo UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

– Tampereen Sähkölaitos tarjoaa ympäri vuoden olosuhteet, jotka ovat miellyttävät niin jäällä kuin katsomossakin, lupaa Jussi Laitinen.

Tampereen Sähkölaitos on vuonna 1888 perustettu moderni energiakonserni, joka tuottaa kotimaista, uusiutuvaa energiaa ja kehittää tulevaisuuden energiaratkaisuja. Yrityksen missiona on tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Konsernin omistaa Tampereen kaupunki. www.sahkolaitos.fi

Artikkelin kuva: Tampereen Sähkölaitos