Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumien turvallisuus viritetään huippuunsa – UROS LIVE -areenalle maailmanluokan kulunhallintaa

Tapahtumien turvallisuus viritetään huippuunsa – UROS LIVE -areenalle maailmanluokan kulunhallintaa

UROS LIVE -areena on valinnut Abloy Oy:n kumppanikseen turvallisuusratkaisujen osalta. Euroopan nykyaikaisin tapahtuma-areena saa kumppanuuden myötä maailmanluokan kulunhallintaa. Tämä avaa uudenlaisia mahdollisuuksia elämyskeskuksen käyttäjille.

Abloy ja joulukuussa valmistuva UROS LIVE -areena ovat sopineet turvallisuus- ja kulunhallintaratkaisujen toimittamisesta elämyskeskukseen. Euroopan nykyaikaisin tapahtuma-areena muun muassa varustetaan ajanmukaisimmalla kulunhallinnalla. Yhteistyö avaa uudenlaisia mahdollisuuksia käyttäjilleen ja kävijöilleen.

”Olemme avaamassa 15 000-paikkaisen areenan joulukuussa. Hankkeen edetessä olemme hakeneet kumppaneita kiinteistön eri toimintoihin, ja nyt on turvallisuuden ja liikkumisen vuoro. Turvallisuus ja kulunhallinta on tämänkokoiselle tapahtumapaikalle mitä kriittisimpiä tekijöitä”, sanoo UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

”Abloylle UROS LIVE toimii myös kehityspaikkana, jossa voimme jalostaa ja synnyttää aivan uudenlaisia toimintoja yleisöjen turvallisuuteen ja sujuvaan kulkemiseen liittyen”, Abloyn myynti- ja markkinointijohtaja Jari Perälä sanoo.

”Areenan turvallinen aukipitäminen ympärivuorokautisesti vaatii huipputason kulunhallinnan. On esimerkiksi pystyttävä erottelemaan kaikille kansalaisille koko ajan avoimet alueet tiloista, joihin pääsee vain tapahtumalipulla tai aitio- tai hotellivarauksella”, areenan kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius sanoo.