Etusivu / Ajankohtaista / Tork ja UROS LIVE -areena yhteistyöhön turvallisten, hygieenisten ja innostavien tapahtumien varmistamiseksi

Tork ja UROS LIVE -areena yhteistyöhön turvallisten, hygieenisten ja innostavien tapahtumien varmistamiseksi

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista.

”Tapahtumien avautuessa uudelleen korostuvat tapahtumapaikkojen toiminnassa vastuullisuus ja korkeat hygieniastandardit. Tork ja UROS LIVE -areena ryhtyvät yhteistyöhön luodakseen Tampereelle turvallisen, hygieenisen ja innostavan elämyskeskuksen”, kertoo Essity Finlandin myyntipäällikkö Tiina Saarinen.

Ihmiset viettävät yhä enemmän aikaansa muualla kuin kotona: työpaikoilla, teattereissa, areenoissa, hotelleissa, kouluissa, ravintoloissa ja lentokentillä. Samalla korkeat hygieniastandardit ovat osoittautuneet tärkeäksi tekijäksi ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämisessä.

”Tork haluaa taata, että hygieniavaatimukset täyttyvät ja asiakkaat voivat nauttia UROS LIVE -areenan elämyksistä huoletta koko vierailunsa ajan”, Tiina Saarinen jatkaa.

Torkin UROS LIVE -areenalle toimittamat hygieniaratkaisut tukevat myös areenan kestävää kehitystä. Maailman johtavana ammattimaisten hygieniatuotteiden valmistajana Torkin missiona on mahdollistaa kestävän kehityksen mukainen elämä kodin ulkopuolella. Tork on sitoutunut kehittämään tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita minimoimaan jätemäärän ja tekemään enemmän vähemmällä.

”Areenalle etsittiin kumppania, jonka kanssa voidaan edistää vastuullista ja turvallista asiakaselämystä, jossa tilat on suunniteltu hygienia ja käyttötarkoitus huomioiden. UROS LIVE -areena valitsi areenan hygieniakumppaniksi Torkin, jonka Vision Cleaning -ratkaisu edistää asiakkaiden viihtyvyyttä ja mukavuutta hygieniaratkaisujen osalta”, summaa UROS LIVE -areenan kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius.

UROS LIVE ottaa Torkin annostelijoiden ja papereiden lisäksi käyttöön Tork Vision Cleaning -ratkaisun*, jonka avulla siivoojat saavat reaaliaikaista dataa esimerkiksi annostelijoiden täyttöasteesta ja kävijämääristä. Vision Cleaning tekee tilojen huollosta entistä helpompaa ja tehokkaampaa, sillä siivoojat voivat toimia tarpeen mukaan, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Huolehdimme, että WC-tiloissa on aina pehmopapereita saatavilla ja että hygienian taso pysyy korkealla. Samalla varmistamme myös asiakkaiden viihtyvyyden ja mukavuuden.

*Tork Vision Cleaning tunnettiin aiemmin nimellä Tork EasyCube®.

Lisätiedot:
Tiina Saarinen, myyntipäällikkö, Essity Finland, p. 040 740 4542, tiina.saarinen@essity.com
Jani Helenius, kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö, UROS LIVE, p. 050 550 9917, jani.helenius@nokiaarena.fi.