Etusivu / Ajankohtaista / UROS LIVE -areenan rekrytointi­tapahtuma 25.9.

UROS LIVE -areenan rekrytointi­tapahtuma 25.9.

Yksi Tampereen kaikkien aikojen rekrytoinneista on käynnissä! UROS LIVE -areenalle haetaan nyt runsasta joukkoa reippaita tekijöitä monipuolisiin tehtäviin ravintoloista tapahtumatuotantoon.

Korona on vaikuttanut merkittävästi tapahtuma-alaan, minkä vuoksi uusia tapahtuma-alan tekijöitä kaivataan nyt enemmän kuin koskaan. UROS LIVE -areena järjestää yhteistyössä kumppaniensa kanssa rekrytapahtuman, jonka tavoitteena on rekrytoida uusia tapahtuma-, hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia areenalle. Kaikissa tehtävissä aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innokas ja positiivinen asenne sekä halu oppia uutta. Monet tarjolla olevat työt sopivat myös opintojen ohessa tehtäviksi.

Tervetuloa rekrytapahtumaamme lauantaina 25.9. jututtamaan työnantajia, kertomaan itsestäsi sekä kuulemaan innostavista ja monipuolisista työmahdollisuuksista elämysten eturivissä. Mukana on laaja joukko UROS LIVE -areenalla toimivia kumppaneita, joiden edustajat ovat paikalla vastaamassa kysymyksiisi.

Terveysturvallisen toteutuksen vuoksi tapahtumaan otetaan porrastetusti 40 henkilöä kerrallaan. Varaa itsellesi sopiva ajankohta rekrytapahtumaan. Huolehditaan yhdessä hyvästä käsihygieniasta ja käytetään maskia silloin, kun turvavälien noudattaminen ei ole mahdollista. Nähdään UROS LIVE -areenan showroomilla Visit Centerillä! Åkerlundinkatu 16, 33100 Tampere.
Paikkoja tapahtumaan on rajatusti, joten ilmoittauduthan heti! Rekrytapahtumaan voi ilmoittautua keskiviikkoon 22.9.2021 asti täällä >

Tapahtumassa mukana:
NoHo
Tappara
Ilves
Lapland Hotels
Eezy
RTK Palvelu
Veikkaus
Lippupiste
Akun Tehdas
TE-palvelut
K-S Turvamiehet