Etusivu / Voita elämys aitiopaikoille! / Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Koy Tampereen monitoimiareena

OSALLISTUMISOIKEUS 

Arvontaan osallistuvat kaikki arvontalomakkeen täyttäneet yritykset.

ARVONTA-AIKA 

Arvonta on voimassa 17.11.2022 saakka. Arvonta suoritetaan 18.11.2022

OSALLISTUMINEN 

Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontalomake osoitteessa nokiaarena.fi/aitioarvonta.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan aition käyttömahdollisuus Nokia Arenan tapahtumassa, joka ilmoitetaan voittajalle arvonnan suorittamisen jälkeen. Palkinto sisältää tilan ja aitioliput max. 10 henkilölle. Tarjoilut tulee tilata ja kustantaa erikseen. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 

Koy Tampereen monitoimiareena vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Koy Tampereen monitoimiareenan sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Koy Tampereen monitoimiareena ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Koy Tampereen monitoimiareenalle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Koy Tampereen monitoimiareenan niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Koy Tampereen monitoimiareenalla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Koy Tampereen monitoimiareena pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan nettisivuilla nokiaarena.fi/aitioarvonta.

Arvontaa voidaan jakaa myös sosiaalisessa mediassa. Arvonta ei ole Facebookin, Twitterin, LinkedInin tai muiden medioiden sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity edellä mainittuihin tai muihin sosiaalisen median palveluihin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Twitterin, LinkedInin tai muut sosiaalisen median kanavat kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.