Etusivu / Ajankohtaista / Aloituskokoonpanossa Leinonen ja Jalo – areenan tuleva keskiympyrä testattiin joulukuussa

Aloituskokoonpanossa Leinonen ja Jalo – areenan tuleva keskiympyrä testattiin joulukuussa

Joulukuun lopulla eläköitynyt Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen ja Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo asettuivat aloitusasentoon areenan tulevan keskiympyrän kohdalle. Kiekon pudotti Tampereen Kannen areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

Jouluherkkujen sulattelu sai välipäivinä jäädä pienelle tauolle, kun Tampereella vietettiin historiallista hetkeä: Kannen areenan kenttätason betoni oli valettu ja tulevan jääkiekkokaukalon keskiympyrän paikka virallisesti mitoitettu kohdilleen.

Ajankohta oli muutenkin osuva pienelle juhlistamiselle, olihan yksi tamperelaisen jääkiekon suurmiehistä, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen, jäämässä tällöin eläkkeelle. Juhlan kunniaksi Leinonen ja Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo vetivät pelipaidat ylleen ja asettuivat aloitusasentoon areenan tulevan keskiympyrän kohdalle. Erotuomarin mustavalkoiseen paitaan puolestaan pukeutui areenan tuore, marraskuun alussa valittu toimitusjohtaja Marko Hurme.

– Areenaprojektin matkassa on ollut mielenkiintoista olla mukana. Valmistuessaan areena tulee varmasti olemaan Euroopan ykkösareena, toteaa Mikko Leinonen projektista, jonka eri vaiheita – ja näin viimeisimpänä tulevan keskiympyrän testaamista – hän on päässyt urallaan todistamaan.

– Tässä projektissa on hienoa olla mukana. Areena on Ilvekselle iso asia ja mahdollisuus viedä toimintaa aivan uudelle tasolle, Risto Jalo iloitsee.

 

Lue myös Ilveksen toimitusjohtajan ja Tapparan myynti- ja markkinointijohtajan ajatuksia tulevasta areenasta.

 

Kuva: Rami Marjamäki