Etusivu / Ajankohtaista / Nokia Arenalla nautitaan palkituista elämyksistä – ensimmäinen vuosi on tuonut useita ehdokkuuksia ja palkintoja

Nokia Arenalla nautitaan palkituista elämyksistä – ensimmäinen vuosi on tuonut useita ehdokkuuksia ja palkintoja

Nokia Arena on joulukuun alussa ollut vuoden avoinna yleisölle. Vuosi on tuonut tullessaan useita tunnustuksia sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

”Olemme tehneet lujasti töitä, jotta voimme tarjota maailmanluokan puitteet ja palvelut niin esiintyjille, urheilijoille, yrityksille, tapahtumiin tuleville katsojille kuin erityisesti tapahtumajärjestäjille. On upeaa nähdä, miten tämä työ kantaa hedelmää ja huomioidaan myös kansainvälisesti. Erityisesti lämmittää, että kiitokset tulevat laajasti niin alueen yhteisöstä kuin alamme ammattilaisilta kansainvälisestikin. Kaikesta tästä kiitos kuuluu areenan suunnittelijoille, mahdollistajille, tekijöille, rakentajille, henkilöstölle, vuokralaisille ja kaikille yhteistyökumppaneillemme”, sanoo Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

Plakkarissa ovat jo Aamulehden Valo-palkinto, Pirkanmaan palkinto ja tuoreimpana iso kansainvälinen tunnustus onnistuneesta kaupallistamistyöstä TheStadiumBusiness Awardsissa Sponsorointi, myynti ja markkinointi -sarjassa.

Uusia ehdokkuuksia ovat tällä hetkellä Prix Versailles, The world architecture and design award -kilpailun Sports-kategoriassa sekä TheStadiumBusiness Design & Development Awards 2022 -kilpailun Project of the Year ja Innovation -kategorioissa.

Nokia Arena tarjoaa kilpailukykyiset puitteet kansainvälisten tähtiartistien sekä suurten urheilu- ja viihdetapahtumien vaatimille megatuotannoille muuntuen hetkessä jopa 15 000 katsojapaikkaa tarjoavasta konserttinäyttämöstä jääkiekkoareenaksi, illallisgaalan tai yritystilaisuuden järjestämispaikaksi ja vaikkapa messutilaksi. Katso uusimmat tapahtumajulkistukset nokiaarena.fi/tapahtumat.