Etusivu / Ajankohtaista / Terveysturvallisuus ja koronapassi Nokia Arenan tapahtumissa

Terveysturvallisuus ja koronapassi Nokia Arenan tapahtumissa

Nokia Arenan mahtavasta tapahtumakattauksesta päästään nauttimaan aivan pian. Haluamme pitää huolta siitä, että tapahtumakäyntisi on turvallinen ja voit keskittyä huoletta toinen toistaan upeampiin esityksiin ja peleihin. Seuraavien ohjeistusten avulla varmistamme yhdessä sujuvat ja terveysturvalliset vierailut areenalle.

Nokia Arenan tapahtumissa on käytössä koronapassi 24.11.2021–5.1.2022 (Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen nojalla: tartuntatautilaki 58 §, 1 momentti). Koronapassia kysytään 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

Koronapassi on voimassa, jos sinulla on

  • Koronarokotustodistus (2 rokotetta) TAI
  • Negatiivinen koronatestitulos (72 h sisällä) TAI
  • Alle 6 kk aikana sairastettu koronavirustauti TAI
  • Sairastettu koronavirustauti ja yksi rokote

Koronapassin lukemiseen tarvitaan paperinen tai digitaalinen versio, jonka voi näyttää puhelimesta tai muulta älylaitteelta. Koronapassista tulee olla nähtävissä koko todistuksen ensimmäinen sivu, pelkkä QR-koodi ei riitä. Koronapassin voit ladata tai tulostaa Omakanta-sivulta osoitteesta kanta.fi.

Lisäksi

  • Kaikissa tapahtumissamme on käytössä vahva maskisuositus.
  • Areenan tapahtumissa on saatavilla käsidesiä.
  • Ja mikä tärkeintä, saavu tapahtumiin vain terveenä.

Lataathan koronapassin etukäteen laitteellesi. Ota koronapassi ja henkilöllisyystodistus valmiiksi esille areenalle saapuessasi.

Kun koronapassi on tarkastettu areenan ovella, sitä ei enää kysytä erikseen areenalla sijaitsevissa ravintoloissa. Tämä sujuvoittaa toimintaa areenan sisällä. Vaikka pyrimme saamaan toiminnot mahdollisimman jouheviksi, saattaa koronapassien tarkastaminen hidastaa areenan sisäänpääsyä. Tapahtumiin kannattaa tästä syystä saapua mahdollisimman hyvissä ajoin. Asia toimii kaikkien yhteiseksi hyväksi ja saamme toteutettua tapahtumia totaalisen sulun sijaan, joten toivomme ymmärrystä tilanteeseen. Koronapassi on tällä tietoa käytössä 5.1. saakka. Jatkon osalta seuraamme terveysviranomaisten ohjeistuksia.

Lämpimästi tervetuloa Nokia Arenan tapahtumiin!