Etusivu / Ajankohtaista / Nokia Arena voitti arvostetussa TheStadiumBusiness Design & Development Awards-kisassa Project of the Year -kategorian

Nokia Arena voitti arvostetussa TheStadiumBusiness Design & Development Awards-kisassa Project of the Year -kategorian

Tampereen tapahtumatarjonnan kansainväliselle tasolle nostanut Nokia Arena palkittiin arvostetussa TheStadiumBusiness Design & Development Awards -kilpailussa. Ehdolla oli stadioneita ja tapahtuma-areenoita ympäri maailman. – Tämä palkinto kuuluu kaikille Tamperelaisille rohkeudesta ja heittäytymisestä elämyksiin, iloitsee Nokia Arenan Jussi Maaniitty.

Kilpailussa mukana oli suosittuja stadioneita aina USA:n Geodis Parkista brittien Alexander Stadiumiin ja Australian Allianz Stadiumiin. Nokia Arena voitti Project of the Year -kategorian kirkkaasti, keräten tunnustusta etenkin muunneltavuudestaan ja digitaalisuudestaan. TheStadiumBusiness Design & Development Awardseissajuhlitaan ja palkitaan tapahtuma-alan ammattilaisia, jotka nostavat koko tapahtuma-alaa uudelle tasolle.

Omat tavoitteensa ylittänyt kansainvälinen kameleontti

Nokia Arenan voittamassa Project of the year -kategoriassapalkitaan kokonaan omat tavoitteensa ylittävä uusi rakennus tai nykyisen venuen laajennus tai modernisaatio. Nokia Arena erottui muista ehdokkaista monipuolisuutensa, ketterän muunneltavuutensa ja ylivertaisen tapahtuma- ja kävijäkokemuksensa vuoksi. Areena muuntuu hetkessä jääkiekkopyhätöstä maailmanluokan konserttipaikaksi. Ensimmäisen vuosipuoliskon päättyessä areena on saavuttanut poikkeuksellisen hyviä toiminnallisia ja taloudellisia tuloksia.

– Tämä palkinto kuuluu kaikille hankkeessa mukana olleille, ennen ja jälkeen avaamisen, kommentoi Nokia Arenan digitaalisen liiketoiminnan päällikkö

Jussi Maaniitty. – Palkinto kuuluu kaikille Tamperelaisille rohkeudesta ja heittäytymisestä elämyksiin. Haluamme areenana jatkaa tällä polulla: asettaa itsellemme uusia tavoitteita, ylittää ne ja toimia tällä tasolla pitkäjänteisesti.”